Eipä ole jaksanut tänne oikein päivitellä, toisaalta ei ole ollut oikein mitään päivitettävääkään, kun ollaan oltu pihalla melkein kaikki liikenevä aika.

Alla on kuva meidän etuovesta, tein aika hyvän löydön tuon amppelin kanssa. Kodin Anttilassa myytiin amppeleita kympillä. Tuo oli kuiva ja nuutunut kuumana päivänä, kun sen ostin. Kotona kastelin ja kukka virkosi. On tosi iso ja kaunis. Ruukunkin kukat on halvat, osan sain äitienpäivänä ja osan ostin kodinanttilasta myös. Edullisempia kuin lähipuutarhassa, mutta ihan hyviä kuitenkin. Ei raaski ostaa kovin kalliita yksivuotisia tänä vuonna, laitan rahat mielummin nyt monivuotisiin. Mutta ihan kivat kukat vaikka halvalla sain!

 

Ompelin tytöille mekot Ottobre-lehden kaavoilla. Aadan mekko ei vaan jotenkin istu ollenkaan. Aada ei edes mekoista tykkää, joten ei jaksa sovitella sitä niin paljon, että saisin katsottua, mitä muutoksia siihen pitäisi tehdä. Mekko jää odottamaan Iinan kasvamista tai sitten pätkäisen sen ja teen hameen. Iinan mekosta tuli sopiva. Tuo kangas on minusta tosi ihana.

Ja alla vielä hame, kokoa 128, malli Ottobre-lehdestä. Harmi, kun en osdaa pyöräyttää kuvaa oikein päin.

Sokkeli on maalattu ja talon ympärys on saanut kivet tänä keväänä.

 Törkykasan edessä kasvaa kaksi marjapensasta ja appiukon tekemä istutuslaatikko. En taida tänä kesänä istuttaa vielä mitään siihen, mutta ensi kesänä sitten...

 

 

 Alla vielä tyttöjen käsinuket :)