Kylppärin ja vessan seinät laatoitettu. Näyttää juuri sellaiselta, mitä olin ajatellutkin. Vessan pystyboordi on vähän tummempi kuin vastakkaisen seinän harmaa laatta. Pelkäsin, että se näyttää hassulta, mutta hyvältä näyttää. Harmaalle seinälle tulee peili, allas ja valkoisia kaapistoja. Eipä noista kuvista kyllä saa mitään selvää..

 

 

Myös makkareita on maalattu, tyttöjen huoneisiin ihanaa vaaleanpunaista, joka ainakin luonnossa on tosi suloista.

 

Meidän makkarin yksi seinä tuli sitten lopulta siniseksi. Tuossa on sulattelua. En olisi sitä halunnut, mutta suostuin lopulta ja nyt ehkä vähän kaduttaa. Edellisessä asunnossa makkarin seinät oli siniset ja olisin halunnut jotain muuta väriä, harmaata tai ruskeaa. Nyt kun tuota kuvaa katson, niin en tykkää kyllä yhtään. Sinisen pariksi tulee oranssia verhoa ja koristetyynyä, että jospa se sitten näyttää lopulta ihan raikkaalta ja olishan se kiva, jos siitä seinästä lopulta oppis jopa tykkäämään. Toisaalta tykkään kyllä vaaleansinisen ja pehmeän oranssin yhdistelmästä, että lopputulos voi kyllä olla ihan kiva.

 

 

Makuuhuoneet ovat ulko-ovesta katsottuna oikealla ja nyt se oikeanpuoleinen osa talosta näyttää ihan pastellilta. Yöks :)