Nyt alkaa takapihan nurmikko vähän vihertää. Alla oleva kuva on viikon vanha, joten nyt se vihertää jo hieman enemmän. Viikon päästä voisi jo etupihallakin vihertää. Viikko sitten kylvettiin nurmikko sinne.

 

Otin heinäkuussa muutamasta pensaasta oksia ja laitoin ne veteen. Yksi oksa selviytyi ja siihen kasvoi pienet juuret. Nyt tökkäsin sen takapihalle ihan kokeilumielessä, että josko se lähtisi kasvamaan. Jos ei, niin ei haittaa, mutta jos lähtee kasvamaan, niin ensi kesänä sitten lisää samalla tavalla. En muista tuon pensaan nimeä.

 

Ja taidanpa laittaa tästä eteenpäin tänne kuvia kaikesta muustakin, mitä tulee väkerrettyä. Muuten tämä elää niin hiljaiseloa, tämä blogi, kun ei tässä nyt ihan koko aikaa jotain laiteta pihalle tai sisälle.

Ompelin tänään muutamassa tunnissa pikkulaukun. Muuten ihan kiva, mutta kangas on sittenkin aika levoton. Ostin sen Ikeasta ja ja kankaana se näytti hienolle, mutta ei sitten mitenkään erikoiselta pikkulaukussa. Mutta muuten siis laukku on ihan kiva ja helppo oli tehdä. Jos joskus saisi aikaiseksi, voisi tehdä toisen laukun vähän hillitymmästä kankaasta. Ohje on Suuri Käsityö -lehdestä 10/04.

 

Ja lisäksi lapaset, jotka neuloin itselleni.

Ja vielä kortti, joka tuli tehtyä taannoin. Kellehän sen lähettäisi...

 

Ja lopuksi krysanteemi: